UFOer

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Tiden flyver afsted, og vi er snart ude af november. I nat fik vi en lille smule sne. Bare et lille drys, her er stadig bar vej og grønne græstotter. Slet ikke nok til at kælke eller bygge snemænd. Men for pokker hvor er her piv koldt!

Den sidste uge har jeg ikke fået syet ret meget, men til gengæld har Elliot fået en tand. Jeg har så taget revanche de sidste aftener, og fået syet to blecovers som har ligget et  godt stykke tid(ufo). Et igår og et idag.

image

Den næste uge står forhåbentlig på noget syning, så jeg kan få lidt styr på de sidste søndagspakker og julegaver.

Rigtig god uge.

Hilsner fra AnjaAnemone  🐾

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show