Ære være…. :-(

Jeg var lige en tur i brugsen efter et ærinde, og så der lå en seddel, hvor der blevet samlet ind til et minde. Da jeg så navnet på sedlen blev jeg rigtig tirst. Det var nemlig en af byens dejlige damer som var sovet ind. Et af de mennesker som altid hilste flere kilometer i forvejen, en af dem som altid spurgte til hvordan man havde det, kiggede ned i barnevognen og smilede. En af de dejlige damer som dagligt gik tur med hendes søn og svigerdatters hund, hentede hendes barnebarn i skolen. Kort sagt en dejlig dame, som jeg egentlig ikke rigtig kendte, men bare var et af de mennesker som man alligevel holder af. Men nu er hun her ikke mere. Jeg håber, at hvor end hun her, så har hun det godt og får gået en masse ture med alle de hunde hun møder.

Ære være Veras Minde.

Hilsner fra

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show