Julesyning

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Idag fik jeg endelig fået lidt sytid, så jeg har fået syet Henriks julegave og to bluser til Adrian.
Julegaven er pakket ind, så den kan i ikke se, men her er Adrians bluser.

image

image

Jeg har lånt en norsk sybog på biblioteket, og der var lige lidt inspiration i, så bluserne fik pynte syning ved skuldre og rundt ved ærmerne. Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet, og Adrian er vidst også tilpas, for han har taget drageblusen i brug 🙂

Udenfor er der koldt og vådt. Jeg bliver indendøre og tænder nogle stearinlys.

Rigtig god december dag.

Hilsner fra AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show