Godt nytår

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej med dig

Der har været meget stille på min blog hele december. Jeg synes simpelthen december er fløjet afsted denne gang. Men vi er som andre kommet helskindet igennem, og godt ind i det nye år.

Og hvad byder 2016 så på? Jo først og fremmest har Henriks forældre guldbryllup. Det bliver spændende at være med til at fejre dem, og Siff bliver 4 år og Elliot 1 år, og så bliver Henrik 50, men den  allervigtigste begivenhed i 2016 (hvis du spørger min teenagedatter) det er at hun skal konfirmeres. En stor dag, som hun henkastet fortæller om i tide og utide.
Kjolen er vigtig, og den første prøvekjole er syet. Det er nemlig mig der skal sy kjolen, og det glæder jeg mig rigtig meget til.

image

Stoffet er også bestilt for det var på bud til halv pris.
Følger du med her på bloggen, så skal du nok høre meget mere om konfirmation 😉

Jeg har heldigvis lidt mere barsel inden jeg skal ud på jobmarkedet, men jeg kan godt mærke at jeg mentalt er begyndt at tænke på hvad jeg godt vil arbejde med, og hvor jeg gerne vil arbejde henne ad.
Det bliver en spændende rejse jeg skal igennem, ikke mindst hvordan vi får tingene til at hænge sammen herhjemme med 4 børn og job.

Men velkommen til 2016, og rigtig godt nytår.

Vi skrives ved.

Hilsner fra AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show