Igang igen

Så blev det den 4. januar og hverdagen banker atter på døren. Juletemaet er blevet redigeret, og der ventes på de først spæde forårstegn 🙂

De to store kom op og i skole, mens de to små fik lov at sove lidt længere, og Siff fik lige en feriedag mere inden hun skulle afsted. Siff, Elliot og jeg har været en tur i byen og aflevere biblioteksbøger og handle lidt ind. Vi købte blandt andet en madkasse til Elliot for 1. februar starter han i vuggestue. Det bliver spændende. Siff glæder sig til han kommer ud og er samme sted som hende – og heldigvis skal de være i hver deres ende af huset, så de får også noget tid hver for sig, men den første tid vil de nok søge hinanden.

jeg er så småt begyndt at tænke på job. Hvad jeg har lyst til, hvor langt jeg skal køre osv., men det er nu lidt svært alligevel, så jeg har valgt at søge de stillinger som jeg finder spændende, og ellers tilbyde mig som tilkaldevikar – altså når barslen er slut, men derfor skal jeg jo have en plan alligevel. Jobcenteret og a-kassen er jo hurtigt ude for at få mig afsted, så det jeg kan forberede, det forbereder jeg 🙂

Jeg synes tit at januar er en eftertænksom måned. Man gør ligesom status for det seneste år, og tænker måske nye tanker om, hvad man har lyst til i året der kommer. Jeg tænker at mit nytårsfortsæt/min status skal være at jeg i 2016 vil blive bedre til at sy tøj til mig selv, frem for heletiden at være den i familien som ikke har noget at tage på 😉 Mit første projekt skal være en walk away dress fra 1950’erne.

Der er også et par syprojekter på bedding, altså udover tøjet til mig selv. Vi gav nemlig min far stof til en termojakke i julegave, så den skal jeg have syet (der var desværre ikke tid før jul), og så skal jeg have lært at sy tæpper. Det er ikke så meget at sætte tæppet sammen, men det som de kalder lukkekanten, som jeg skal have lært. Jeg har allerede meldt mig til sykursus både i marts og i april hos Købmandsgaarden i Skerping v/Fjerritslev. Det glæder jeg mig til.

Det må vidst være alt for i dag. Her er pivkoldt og det blæser hos mig, og der loves sne til weekenden. Jeg håber der er varmere der hvor du befinder dig.

Du må have en rigtig dejlig januardag.

Hilsner fra

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show