Musik

Min vildeste julegave var denne skønne knapharmonika som jeg fik af mine forældre. Jeg har altid spillet musik, og startede da jeg var 8/9 år gammel med at spille harmonika, da vi ikke havde råd til et klaver, senere fik vi min Mormor og Morfars klaver, og jeg begyndte efterfølgende at få undervisning i klaver. Senere blev det til keyboard, og jeg tog i en periode ud som suppe, steg og is-musiker. Det var en skøn tid, men jeg valgte at stoppe med musikken inden jeg fik børn. De skulle ikke have både en mor og en far som ikke var hjemme hver weekend (min x-mand er også musiker). Siden har jeg kun spillet i arbejdsmæssige sammenhænge, dog på guitar. Men mon ikke at jeg lige så stille kommer igang med musikken igen, nu hvor jeg har fået et lille skub 😀

Før jul var jeg på tur med min mor, og vi var omkring den lokale musikforretning (Otto’s Musik i Hobro). Her stod en harmonika og jeg svælgede lidt i gamle minder – og det havde min mor så sagt til min far, og så fandt de på at jeg da skulle have en harmonika. Dejlig gave og en stor overraskelse – men en god en. Det mest pudsige er at jeg kan huske at spille på den, men det er nok med instrumenter som med at cykle. Når først man kan, så glemmer man det ikke.

210116 275

210116 282

Som du kan se på billedet så syntes Elliot at det var kedeligt at sidde på gulvet når jeg øvede mig, så jeg fandt dette alternativ 🙂

Hvis du har lyst til at høre en lille bid af det jeg lavede som suppe, steg og is-musiker, så prøv dette link og lyt 🙂

Du ønskes en rigtig dejlig musikalsk dag.

Hilsner fra AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show