Endnu en epoke sluttede.

Endnu en epoke sluttede da Elliot startede i vuggestuen først i februar. Amningen. Mig der altid har langtidsammet, stod pludselig med et barn som ikke længere ville amme. Jeg kunne ikke andet end respektere hans valg, og så måtte vi igang med at finde på en anden måde at putte sammen, trøste og hvad mon sådan en lille størrelse ville have af mad (altså udover det han fik i forvejen).
Det hele går selvfølgelig løst sig på bedste vis, og Elliot trives rigtig fint uden amning, og jeg, ja jeg overlever også 😉 Men jeg skal ærligt indrømme, at det var noget af den omvendte verden, og jeg måtte lige vende en ting eller to med  mig selv.

image

På billedet ses Silke (som skal konfirmeres til maj) og Elliot. De deler en smootie.

Sidste barselsdag var idag. Jeg har derfor været afsted med et par uopfordrede ansøgninger, og har et par sted mere de næste dage, hvor jeg skal omkring.
Jeg håber at finde noget deltids eller et vikariat i området hvor vi bor.
I morgen, fredag, skal jeg huske at melde mig ledig, og så må jeg se hvad der sker. Et er sikkert. Jeg kommer ikke til at kede mig med børn og syprojekter.

Hilsner fra AnjaAnemone 🌹

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show