Nattetanker

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Det er en af de aftener, hvor jeg er gået til ro, men ikke kan finde ro, og må stå op igen. Jeg har rigtig mange tanker i tiden. Især jobsøgning og børnene fylder meget. For hvordan skal det gå, når jeg får arbejde og også skal ud ad huset. Og det hele skal jo nok gå når jobbet først er der, men tankerne er mange.

Så er der jo også det med teenagere. Pyh, de er jo meget søde og dejlige, men hvor kunne det være rart man også kunne forklare forskellige sammenhænge og tale fornuftigt med dem. Men det er ret langt henne at hente 😉 Men om et par år, så er der vel lidt hul igennem igen 😆

Du ønskes en rigtig god nat.

Hilsner fra AnjaAnemone 🌷

image
En buket jeg fik af en sypige for at hjælpe med hendes covermaskine 🙂

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show