Sysammendag

Først i april var jeg atter på købmandsgården i Skerping, der var nemlig sysammendag. Det er en dag for os der har været på kursus i løbet af vinteren og foråret, hvor vi kunen hjælpe hinanden med eventuelle ufærdige projekter.
Jeg så dagen som en kærkommen mulighed for at sy i fred og ro, og nød det i fulde drag 🙂
Som sædvanlig blev jeg mødt af Per (som har Købmandsgården), og han havde sørget for stofstykker, og hyggede om os hele dagen, samtidig med han også passe kunder 🙂 Det i sig selv er jo fantastisk, når man lige har brug for et pusterum.

Der var en af de andre sypiger som havde syet dette tæppe.

image

Du kan tro det var flot. Historien bag tæppet er at det er en stofrest fra hendes ventekjole(37 år gammel stofrest). Henrik synes jeg har mange stofkasser, men nu kan han jo trøste sig med at de med tiden kunne blive tømt, hvis også jeg bruger mit stof på denne måde 😄;)

image

Sådan så mit arbejdsområde ud 🙂

Det er sjovt at sy tæpper og især når de betyder noget. Ligesom med tæppet til Henriks forældre som de fik efter deres guldbryllup med hilsner fra deres gæster.

image

Og kupontæppet som jeg syede hjem til, med noder og musikinstrumenter.

image

Lige nu har jeg gang i lidt småreparationer som oplægning af bukser, og ikke mindst Silkes konfirmationskjole, og et restetæppe.

image

image

Du må have en rigtig dejlig dag.

Hilsner fra AnjaAnemone 🌷

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show