Hus Forbi

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej med dig

Har du tænkt på det faktum at der bliver flere og flere hjemløse? Jeg støder i hvertfald på det tiere og tiere i dagligdagen. Da jeg var barn var hjemløse nogle folk som var i København eller Ã…rhus – altså de store byer, men idag, så mødte jeg en udenfor Rådhuscenteret i Farsø, kun 12 km fra min bopæl. Det er en underlig fornemmelse.

Da jeg kom ud fra Rema købte jeg et Hus Forbi af ham, jeg forærrede ham også en sandwich og en sodavand, og det virker måske ikke af meget, og det var måske også lidt akavet, men jeg tænkte bare på at det kan godt være min økonomi er svær nu hvor jeg er arbejdsløs, men jeg har altså mad i fryseren, tøj på kroppen og tag overhovedet – og ikke mindst, så har jeg en familie som passer på mig, og som vil gå meget langt for at hjælpe mig, og det er jeg meget taknemmelig for.

Jeg skal være ærlig at jeg ikke kender noget til at være hjemløs. Kun det jeg læser om på “Følg en hjemløs” på Facebook og det jeg ser i tv, men at de hjemløse er kommet “så tæt på” det sætter alligevel nogle tanker igang hos mig, for hvad er det lige der sker i vores samfund der gør at flere og flere bliver hjemløse….

Men derudover så skinner solen, der er dejligt varmt og alt grønnes, og jeg skal i kælderen og have gang i at sy nogle hagesmække som skal en tur op på Trend Kro. Så kan du jo altid køre derhen og købe en hvis du liiiiiige skulle mangle en 😉 – men du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil købe en 😉

20160330_144629.jpg

Hagesmækkene bliver denne model, og i farverne rød, arbugine, blå, marine og off-white. De kommer til at koste kr. 65 pr. stk.

Nu må du have en rigtig dejlig dag – og husk at lave noget du godt kan lide i løbet af dagen.

Hilsner fra

AnjaAnemone

 

 

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show