Syning og virksomhedspraktik

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej med dig

Så er her lidt fra mig igen.
Her er travlt, efter Silkes konfirmation, for jeg er ude i virksomhedspraktik. Men heldigvis har jeg fået tid til at sy lidt, og jeg har også fået et par bestillinger. Det er dejligt.

Jeg har arbejdet med et nyt mønster til sommerbukser. De er rigtig søde.  De blomstrede(røde/blå) er til salg. De er størrelse 1 år.

image

image

image

Jeg har også arbejdet med hagesmække.

image

De her to er på bestilling. Jeg fik til opgave at barnets forbogstav og et dyr der passede til bogstavet skulle være på smækken. En rigtig spændende opgave. Især fordi jeg ikke ville lave en orm til O, så jeg har forsøgt at applikere en odder. Ikke helt let men sådan nogle opgaver kan jeg godt lide.

Praktikken er super skøn. Jeg kender de voksne, så det er lidt som at komme hjem. Timemæssigt tror jeg også jeg har fundet et leje som passer mig, så det er rigtigt godt.
Nu hvor jeg er uddannet pædagog, og ikke skal tænke på noget skolemæssigt, kan jeg virkelig mærke hvordan besparelser og børn- og forældres adfærd har ændret sig. Det giver en del reflektioner, ikke mindst om det er i dette fag jeg vil blive i i mine arbejdsår.
Men lige nu er det her jeg skal være, og jeg har det godt med det.

Mit store ønske er at skabe en sund, kreativ hobbyvirksomhed med unikatøj til børn og voksne, og så have 25 – 30 timer om ugen fx inden for børneområdet. I hvertfald have en fast indtægt indtil min hobby kan bære sig selv 🙂

Slut for nu, men jeg håber at du har lavet noget du godt kan lide at lave idag. Det har jeg i hvert fald 😇:)

Rigtig god uge og god aften til dig.

Hilsner fra

AnjaAnemone 🌷

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show