Kreativ og fleksibel arbejdstid

Hej med dig

Så nærmer denne uge sig sin slutning. Jeg skal have kontaktet Jobcenteret og høre om praktikken i næste uge bliver til noget. Det er jo ikke sådan når de forskellig instanser skal snakke sammen og de begge mener at det er den anden som skal tage første skridt. Jeg kan ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet og tænke på at jeg som pædagog havde en halvårspratik som handlede om tværfagligt arbejde. Det kunne det offentlige lære meget af, for lige så mange gange systemet virker – lige så mange gange risikere man at komme i klemme deri. Men jeg er fortrøstningsfuld og sikker på det hele løser sig til min fordel 🙂

Efter nogle kreative dage, så er det idag kontordag med at skrive ansøgninger. Det er faktisk okay, og jeg er i øjeblikket igang med en anderledes og kreativ ansøgning til en industrivirksomhed i mit nærområde. Jeg har nemlig gået og tænkt på at det er skørt at der kun findes “seniorordninger” på jobmarkedet, man skulle da også have “familieordninger”. En familieordning skulle være at man kunne ansættes fx. 25 eller 30 timer istedet for 37 timer, og man kunne få lov at møde kl. 8-15. Hjemme hos os ville det være ideelt så længe børnene er små. Nu sender jeg i hvertfald forslaget til virksomheden, jeg for jo ikke noget for ikke at prøve, og så må jeg se hvad der sker – om ikke andet så er min ide sendt ud i verden 🙂

Min kreative dag igår foregik på Købmandsgården i Skerping. Det var hyggeligt som altid, men projektet kræver vidst et par gange eller to førend jeg ender med det resultat jeg skal. Det skulle have været en “uglerødvinsrygsæk”, men det blev til en ny rygsæk til Siff.

IMG_20160616_060451

160616 074

I løbet af ugen er det også blevet til disse par smækbukser. De grønne er Elliots, mens de lilla med blomsten er til salg. De er syet i str. 1 år

 

I160616 075

Jeg har også været ved at eksperimentere. Jeg så en smart måde at lave kaffebrikker/bordskånere på, og det skulle jeg naturligvis prøve.

160616 078 160616 079

Og så er køreturen til Skerping jo altid en meget smuk tur, og nu var 60 km/t skiltene kommet op på hele strækningen ved Trend – så NU er det officielt sommer 🙂

Rigtig god dag til dig der kigger forbi – og husk nu at lave noget du godt kan lide.

Støvregns hilsner

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show