Ferietid

Hej med dig

Det er længe siden jeg sidst har skrevet, men tiden har simpelthen ikke været til det. Efter at have været i virksomhedspraktik i en børnehave, søgte jeg om at komme i virksomhedspraktik på en nærliggende produktionsskole i deres tekstilværksted. Dette kom i stand, men pludselig var jeg så heldig at stå med en uges vikar arbejde, så virksomhedspraktikken blev skubbet en uge og delt i to på grund af ferie. Mens jeg har været i virksomhedspraktik har jeg igen været heldig og få en uges vikariat efter ferien, så reelt har jeg kun en uges virksomhedspraktik tilbage efter ferien 😊 Det er skønt når tingene flasker sig.

Men ellers trives alle, store som små, og det er jo det vigtigste.

Her er Silke og Elliot i skøn genforening efter Silke har været på samvær.

Jeg håber at du får en rigtig dejlig sommer med en masse skønne oplevelser.

Sommer Hilsner

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show