Sommerferie

Sidste uge af vores ferie er igang. I den forgangne uge har vi været i sommerhus på Fur. En rigtig skøn ø, og helt sikkert den ø jeg ville flytte til hvis jeg skulle flytte (indlæg om Fur kommer i et andet indlæg).

Jeg har lidt af et syprojektet igang. Henriks moster Karen fyldte år i juni og hun skal have en uglerygsæk. Sådan en rygsæk hvor hun kan have en pose vin i og et par glas i hånden, og så sidde på en skrænt og nyde solnedgangen

Her er det foreløbige resultat. Den mangler en bund og skulderremme.

Den næste tid skal jeg have syet modeller til min kreative shop. Jeg har nemlig fået en bod til brugsens grillarrangement sidst i denne måned. Jeg glæder mig meget, og håber på at der bliver et salg

Nok for nu. Håber du nyder sommeren og husker at lave noget du godt kan lide.

Masser af hilser fra

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show