Frem og tilbage er lige langt 😉

Idag fik jeg nogle bukser til oplægning. Jeg skyndte mig at lægge bukserne op inden de to små kom hjem fra børnehaven. Jeg var dog lidt for hurtig denne gang, for kunden ringede at han havde fortrudt selve buksekøbet. Jeg kunne høre på ham at han var noget bekymret omkring situationen, “de kan vel ikke lægges ned? du har vel klippet i dem 😯” 

Her er det jeg atter takker Signe fra Skaberlyst.dk og hendes fantastiske videoer med tips og tricks. Jeg havde nemlig ikke klippet af bukserne, men lagt oplægningen indeni, så i løbet af meget kort tid vil bukserne være lagt ned igen, og kunden vil kunne få byttet bukserne 😊

Det er ret smart at man kan lægge bukser op på den måde 😇

Jeg håber du har lavet noget du godt kan lide idag, det har jeg nemlig, og det skal jeg igen i morgen

Mange hilsner

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show