Systuen på Bakkevej

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

….ja, det er altså hjemme hos mig 🙂 Jeg kunne se vores beboerforening havde fået en hjemmeside (www.gedstedhjemmeside.dk) – og så var det jeg tænkte at der ville jeg da også gerne stå på. Så jeg skrev til administratoren, og foreslog hun kunne skrive Systuen på Bakkevej på…..det lader til jeg kommer på i løbet af ugen 🙂 Det bliver spændende.

Men hvad laver man så på sådan en “systue”? Jo altså….her hos mig syer jeg stort set ALT lige fra babytøj, til huer og vanter, og det jeg ikke har syet op, det finder jeg ud af at få laver, hvis nogen ønsker det 🙂 Du kan jo se de ting jeg har opsyet i øjeblikket på her på siden under Made By Dannesboe – og ellers kan du jo køre en tur til Lissy’s Julestue næste weekend.

Jeg har i øvrigt hængt denne reklame op i Brugsen 🙂

20161125_082753

Idag skal jeg prøve at sy på en Bernina sy/broderimaskine. Jeg går nemlig med tanker om at min Pfaff på et tidspunkt skal skiftes, og så er det jo med at få prøve nogle forskellige maskiner. Jeg glæder mig rigtig meget, og skal nok fortælle hvordan det går 🙂

Rigtig god dag til dig – og husk nu at lave noget du godt kan lide i løbet af dagen.

Hilsner fra

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show