Test af Bernina 560

Hej med dig

Igår var jeg på sylegeaftale med min skønne syveninde Birte. Jeg havde fået lov at prøve hendes lille Bernina 560, så jeg både quiltede og broderede….jeg ønsker mig da SÃ… MEGET sådan en maskine, men der skal nu lægges nogle bukser op, inden der er sparet sammen til sådan en. Men det var rigtig dejligt jeg måtte låne den og nu har jeg fået mig sporet endnu mere ind på, hvilken maskine jeg gerne vil have når engang der skal skiftes 🙂

Jeg er igang med at sy rygsæk – endda til mig selv 😉

rygsaek

Jeg har også fået syet til Siff og Elliot.

Siff har fået både undertrøje og trusser med julehundemotiv

undertroejenisse pigetrusse

og Elliot har fået et par underbukser

drengetrusse

Det var alt for nu. Jeg har lige et par kjoler jeg skal have syet inden julens fester.

Rigtig god dag – og husk nu at lave noget du godt kan lide i løbet af dagen.

Hilsner fra

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show