Glædelig jul

Så fik vi rundet den 24. December, og sikke en skøn juleaften vi havde. Vi er lidt atypiske hvad angår gaver for vi starter om formiddagen og åbner dem løbende. Det er nemlig vores erfaring at det giver mest ro hos de små(og større), og ikke mindst at de har tid til at nyde hver enkelt gave og lege med den, inden papiret rives af den næste. Det betød dog også at alle gaver var åbnet inden aftensmaden, men det gjorde ikke noget, for vi havde det hyggeligste aftenmåltid i lang tid, for ingen havde travlt med at komme fra bordet.

Ris a la manden blev først indtaget til aftenskaffen, og Silke var den heldige til at finde manden. Hun var nu så sød at dele æren med Siff, så vi nåede at afværge en lille krise 😉

De sidste syprojekter jeg har lavet har været disse rygsække. Silkes med grisestof har hun selv valgt, jeg har symaskiner på mit og Elliot er på “bondegårdsstadiet”.


Broderimaskine låner jeg af  min syveninde, men jeg spare og spare for jeg vil nu gerne have min egen på et tidspunkt.

Nu går vi det nye år i møde, og er klar til nye spændende oplevelser i vores lille familie. Vil du vide hvad det er, så følg med her på bloggen

Julehilsener fra

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show