Aftenskaffen der forsvandt….

Der var engang en lille pige som boede på landet sammen med hendes far, mor og lillesøster. Hver aften inden de gik i seng fik de aftenskaffe og hyggede sig. Nogle gange så kørte den lille familie også i byen og fik aftenskaffe hos familiens venner.

Pigen blev stor og flyttede hjemmefra. Hun fik sig også en kæreste. Nogle gange så kørte pigen og kæresten på besøg hos deres forældre eller søskende og fik aftenskaffe.

Så fik pigen børn, men de kørte stadig ud og fik aftenskaffe, hos deres familie og venner.

Der gik nogle år og pigen blev alene med børnene. I de år hun var alene tog hun ikke ud og fik aftenskaffe, og senere da hun flyttede sammen med en ny kæreste, så var det ligesom aftenskaffen forsvandt.

En dag var pigens børn på besøg hos deres Mormor og Morfar. Da de kom hjem fortalte de om at de havde fået aftenskaffe. Hmm, tænkte pigen – “Hvad blev der lige af MIN aftenskaffe?”

Tænk at samfundet er blevet så fortravlet/at man har fået så travlt at en dejlig social ting som aftenskaffe ikke længere er noget som bliver brugt. Det er i hvertfald længe side jeg har oplevet fænomenet, så du kan rigtig nok tro, at jeg er glad for at mine børn oplever deres bedsteforældre og at de får aftenskaffe sammen med dem – og så håber jeg at jeg med årerne kan få aftenskaffen genindført hjemme hos os selv.

Det var hvad jeg havde på hjertet i dag.

Hilsner og tanker fra

AnjaAnemone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show