Ombygning, level 3

Så er vi atter videre med vores ombygningsplaner. Jeg har faktisk præsteret at rydde op i mit stof (jeg mangler kun en kasse) og har sorteret så der bliver en stor sæk med rester som Siff og Elliot kan få med i børnehave.

Så pænt kan stofkasserne stå (så længe det varer)

Henrik er gået igang med at banke trappen ned. Jeg synes det er et noget spændende projekt, og tænker om der sker det samme som når Anders And saver en gren over i tegnefilmen. Jeg håber det ikke for der er altså et pænt stykke ned.

Det går raskt fremad efter det tungere værktøj kom i brug


Rigtig god påske, og husk nu at få lavet noget du godt kan lide at lave
Forårhilsner fra AnjaAnemone 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show