2 timers fritid

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej med dig

Med 4 skønne børn i husstanden er det meget ofte der bliver kaldt på mig, men lige nu nyder jeg to timer i friheden. Jeg er nemlig chauffør for Silke og hendes klassekammerater til en biograftur.

Det er faktisk en rigtig fin måde at få lidt frihed på, og det kan godt anbefales. Jeg har blandt andet nået at få ringet og snakket med folk jeg ikke har snakket med længe UDEN at blive kaldt på og blive afbrudt. Det er da fantastisk. Jeg melder mig helt klart som chauffør igen en anden gang.

Jeg håber du nyder din mini ferie, og husker at lave noget du godt kan lide

Solskins Hilsner fra

AnjaAnemone 

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show