SyDoktor og refleksioner 

Igår kørte vi B560 en tur til sydoktoren. 

Den har altid haft en mislyd og drillet lidt, men nu lød den helt skør, og sidst jeg skulle have været afsted med den, blev jeg forhindret af arbejde (imponerende som arbejde tager meget af ens fritid), men nu er den afsted til reparation. Det var helt underligt at gå ud fra Kjærgaards Symaskiner uden symaskine. Elliot undrede sig også og ville have taget en maskine som stod udenfor med hjem. I næste uge skal jeg hente den og have lidt kursus i den. Det glæder jeg mig til, for jeg skal ærligt indrømme at det har været noget af en omvæltning at skifte fra Pfaff til Bernina.
Idag er her dejligt varmt. Siff og Elliot har haft gang i vandbassin og ellers søger vi i kælderen, hvor der er lidt køligere end i stuen. Siff kæmper med skoldkopper. Hun er noget mere plaget end Elliot var for 14 dage siden, så jeg håber hun snart er ovre dem.

Min tidsbegrænsede stilling er udløbet, så nu er jeg atter jobsøgende. Det bliver spændende hvor længe jeg kommer til at gå denne gang. Heldigvis har jeg allerede lidt vikartimer på hånden, men jeg kan også godt mærke at det er rart lige at få et pusterum og få mærket lidt efter hvor jeg er på vej hen i livet.

Slut for nu. Tilbage er kun at sige god solskinsdag, og husk at lave noget du godt kan lide

Hilsner fra AnjaAnemone 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up
×
Show