Farvel til Fru Bernina – goddag til Fru Pfaff

Hej med dig

Så fik jeg endelig en løsning på min symaskine udfordring med Fru Bernina. Den var ellers blevet justeret og renset og søde Helle fra Kjærgaards Symaskiner gennemgik nogle af de ting jeg havde brug for hjælp til. Men trods anstrengelserne så kunne jeg slet ikke forliges med Fru Berninas lyd. Endnu engang oplevede jeg en super fin service hos Kjærgaards Symaskiner, og en, to, tre, så havde vi fundet en ny maskine til mig. Så nu er det tilbage til Fru Pfaff, og alting kører som det skal.

Her har jeg prøvet at frihåndsquilte

Her har jeg broderet en blomst på Silkes cowboybukser

Og her er der broderet navn på en lomme på bukser til Elliot

Og sidste men ikke mindst, en rigtig fin fugl.

Så nu kører syningen igen med et stort smil på læben 😊

Rigtig god pinseferie

Hilsner fra AnjaAnemone

Scroll Up
×
Show