Logo – Rakkeby Planteskole

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej med dig

Så er jeg atter igang med diverse projekter. Igår fik jeg startet op på en “hænger” til legetøj. Det er et hyggeligt lille “motionsprojekt”. Jeg synes patchwork er lidt motionssyning fordi man går frem og tilbage mellem symaskine og strygebræt. Det bliver nemlig pænest hvis man husker at presse folderne. Sytiden igår foregik hos Quiltefant ude i Fårup, v/Randers. Det var rigtig hyggeligt.

Idag har jeg arbejdet med broderi. Jeg har en kammerat som her en planteskole (Rakkeby Planteskole) og han ville gerne have noget hjælp til et logo, så jeg har sat min skønne veninde, Birte, på arbejde sammen med hendes broderiprogram for at jeg kunne få en fil at brodere efter. Det er blevet rigtig godt, og der mangler kun de sidste tilretninger, som at få trådnuancerne til at passe helt sammen og få den helt rigtige stabilisering – men det hører vidst til det mere nørdede 😉

Adrian blev forsøgsperson i denne omgang, men så fik han sig jo også lige en ny t-shirt.

Slut for nu. Husk at få lavet noget du godt kan lide 🙂

Rigtig god dag – ønskes du af AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show