Turen går til Hjørring og Rakkeby Planteskole

….idag gik turen til Hjørring med min symaskine 🙁 Af en eller anden årsag ville den først ikke sy knaphuller, herefter ville den ikke sy hverken lige eller zigzag – så jeg måtte en tur til symaskinedoktor med den. Planen var ellers at den skulle med hjem igen idag, men da de så listen med maskinproblemer blev konklusionen at den skulle blive og måske endda sendes til Pfaff…..så nu er jeg uden maskine for en stund….Men når nu jeg var i Hjørring, så skulle jeg også lige til Rakkeby og se min kammerat Mads planteskole. Det er nu ikke kun Mads der har planteskole. Han får god hjælp af hans kone Birgitte og deres to børn Axel og Agna 🙂

Efter en fin køretur, på de små veje, hvor vi heletiden skulle dreje “til venstre”, så nåede vi frem til Rakkeby Planteskole – og hold da op for et flot syn. Jeg har hørt om planteskolen gennem nogle år, men aldrig nået derop, men det overgik alle forventninger. Jeg havde nok forestillet mig noget på størrelse med en god stor græsplæne, men det her var helt fantastisk. Jeg tog en masse billeder, og jeg håber du vil nyde billedserien herunder.

Som du kan se på billederne i galleriet er her alt hvad hjertet begærer af planter og lidt til. Den opmærksomme læser kan se at jeg ikke var helt alene på turen. Jeg havde nemlig puttet Silke og Adrian i bilen, sådan de kunne få lidt kultur 😉

Det sidste foto er af Mads og Birgittes grise. Der er 3, men det var kun de 2 der var fotogene 😉

Så er du en dag på tur og i nærheden af Rakkeby Planteskole, så tag og tag et smut forbi, og nyd deres store udvalg af forskellige planter.

Rigtig god dag – og husk nu at lave noget du godt kan lide.

Sommerhilsner fra AnjaAnemone

 

Scroll Up
×
Show