MiniCruise til Norge t/r 

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej med dig

Endelig oprandt dagen hvor Henrik og jeg fik brugt Henriks julegave fra sidste år. Han fik et miniCruise fra Frederikshavn til Oslo t/r

Fredag morgen kørte vi til Frederikshavn og fik tjekket ind på båden som havde afgang kl. 9.15. 

Vi sejlede planmæssigt fra Frederikshavn mod Oslo.

Til frokost var der flot buffe med fisk, kød, pålæg og en masse andet.

Om eftermiddagen havde vi adgang til spa. Det var det helt rigtige tidspunkt. Vi sejlede nemlig i Oslo Fjorden på det tidspunkt. Det var helt fantastisk at ligge i en solstol og have udsigt over Oslo Fjorden. Total afslapning og ro for sjælen.

Vi ankom til Oslo kl. 18.30 og skulle blive på båden inden vi igen sejlede mod Frederikshavn kl. 19.30. I Oslo var der en masse folk der skulle med mod Danmark. Så der blev pludselig trængsel ved restauranten hvor vi skulle spise.

Efter aftensmaden var vi på bar, hvor der var live musik. Det lød rigtig godt, og pigerne var rigtig gode til at synge kor og supplere hinanden.

Lørdag morgen gyngede båden lidt, men ikke mere end vi godt kunne spise morgenmad. Desværre var der mere blæst end forventet, så kaptajnen var så venlig at sige at vi først skulle regne med at være i land kl. 8.40 (i stedet for kl. 7.30) og så begyndte det ellers at vippe godt, så jeg kunne godt finde vej til køjen og prøve at sove noget mere. På et tidspunkt skulle vi forlade vores kahyt, grundet rengøring, men heldigvis fandt vi en bænk ved et vindue og kunne se land, så jeg kunne holde blik mod horisonten, og på den måde undgå al for megen søsyge. Pyha, det var ikke lige min kop te al det gyngen, men det gik. Da vi endelig kom ind til havnen i Frederikshavn så brugte personalet 20 minutter på at få gangbroen til at passe. 

Men vi kom godt hjem og vi havde en skøn tur, og det er det vigtigste.

Herunder kan du se lidt billeder fra turen.

De første billeder er udsigt fra båden over Oslo, og de sidste par billeder er af bandet som spillede på baren vi var inde på.

Jeg håber du har haft en god weekend, og husket at lave noget du godt kan lide. 

Efterårs hilsner fra 

AnjaAnemone 

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show