Sommertid/vintertid

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Det er noget underligt noget med det sommer- og vintertid. Jeg har aldrig rigtig forstået det. Der kommer jo ikke flere timer i døgnet, og der er mørkt når vi står op og mørkt når vi kommer hjem fra job. Til gengæld er det nu også meget hyggeligt at rykke sammen inden døre og lave forskellige sysler. Hos mig har symaskinen jo været igang, og det er blevet til engle og en bunke klippet til bluser og joggingtøj. Så nu er det bare at sætte sig og sy stoffet sammen

Vi har også fået vores trappe til hemsen færdig, så nu begynder vi at kunne fornemme rummet endnu mere, og vi glæder os rigtig meget til at komme derned og sove 😊

Nye din søndag, og husk at lavet noget du rigtig godt kan lide

Efterårs hilsner fra AnjaAnemone 

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show