Det går op og det går ned og det går op igen

Det hele bliver bare lidt lettere når solen skinner. Efter mange dage med nedgang i humøret og stress i kroppen er jeg atter på vej op til overfladen igen. Jeg er dog ikke tip top form men regner med at blive det i løbet af den næste uge. Det kostede desværre en sygemelding denne gang, men igen, når jeg når overfladen, har jeg lært nogle nye ting om mig selv. Så at blive syg er ikke altid noget skidt, ofte så kan man efter sygdom rykke sig fx i en anden retning end den man længe har bevæget sig i – hvis altså det er det man har lyst til.

Igår fik Henrik lavet et forlængerbord til min symaskine, så nu kan jeg rigtig komme igang med at frihåndsquilte. Det glæder jeg mig meget til.

Det virkede så godt at jeg har fået syet Siff Homsetæppe færdig, og nu “kun” mangler bagstof og kantebånd.

Jeg har så småt gang i lidt julepynt og jule/værtindegaver. Det er rart at være på forkant med gaver eller lige have en lille ting hvis man skal nogle steder hen. 

Pas godt på dig selv i vintermørket, og huske at tænde en masse lys

Vinter hilsner fra

AnjaAnemone 

Scroll Up
×
Show