Når livet er skrøbeligt…

Livet er skrøbeligt. Igår modtog jeg, en besked på intra om at en pige havde mistet hendes far. Han havde begået selvmord. Hvorfor, hvordan og hvorledes ved jeg ikke noget om. Men det gør det jo ikke mindre tragisk. Det gav også anledning til en snak herhjemme om det at have problemer – ikke mindst de folk som har så store problemer de ikke ser anden udvej end at gøre en ende på dem, de folk som bliver syge af kræft og de folk som bare synes livet er svært og ikke magter at prøve at ændre nogle ting så de får det bedre. Nogle vil måske sige at “mine problemer er små i forhold til den og den” – men det er de jo faktisk ikke. Alle problemer er jo store for den som slås med det. Det er der jo ikke noget forkert i. Der er dog nogle kloge folk som siger det ikke hedder “problemer” men “opgaver”, men fred med det. Fakta er at uanset hvad du går og slås med, så er de følelser du har omkring “din kamp” reelle nok. Du er god nok…..

Vinterhilsner

AnjaAnemone

Scroll Up
×
Show