Oprydning

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Mellem al jobsøgningen skal der også være tid til noget lidt sjovere, og nej, jeg synes ikke oprydning er vildt sjov, men igår var jeg ude hos en ven og spille harmonika for ham. Det synes jeg er sjovt.

Min ven har nået en høj alder og er sygdomsramt, men heldigvis kan jeg glæde ham med harmonikamusik og lidt snak.

Det er ret fantastisk hvad musik kan gøre/skabe af glæde. Det har også givet mig lyst til at komme ud at spille igen. Ikke til fester, men for folk som kunne forestille sig at kunne bruge musikken som en form for terapi. Så jeg håber at nogle af de ansøgninger jeg har afsted bringer mig videre i den retning.

Nu er jeg ikke uddannet musik terapeut, men jeg har spillet i rigtig mange år, så jeg har en del erfaring inden for branchen, samt et bredt musisk repertoire.

Men det er også blevet til lidt oprydning, og så har jeg prøvet at stikle nogle roser, fra en buket jeg fik for nogen rigtig siden. Jeg er spændt på om de kommer. Nogle af pelargonierne er også hentet ind. Jeg glæder mig til at se om jeg kan holde liv i dem vinteren over 😊


Resten af dagen står vidst på finpudsning af oprydning.

Husk at lave noget du godt kan lide.

Sensommer Hilsner

Anjaanemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show