Nyt år – og forår…

Tiden går alt for hurtigt i øjeblikket. Det har lige været jul og nytår, og nu er vi midt i marts måned og foråret er godt i gang.

Den anden dag blæste det kraftigt, så kraftigt at et af grantræerne knækkede og landede lige udenfor vinduerne. Mirakuløst kom ingen noget til. Hverken mennesker eller den nye tilbygning. Men skorstenen til pejsen ved bålpladsen måtte lade livet – så der må vi have bygget en ny.

Her ligger det så. Det viste sig at træet der knækkede havde to toppe, og det er den ene top som er knækket. Det pudsige er at der i de tilbageblevne stammer er blevet skabt et ansigt. Det må været en skytsånd som har hjulpet så der ikke er kommet nogen til skade.

Skytsånd i træet

Ellers har jeg så småt fået gang i cyklerne igen. Det går langsomt, men det går fremad – og det er jo bedre end at ligge på sofaen 🙂

Rigtig god dag til dig, og pas godt på dig selv.

Sytråd og forårshilsner

AnjaAnemone

Scroll Up
×
Show