Hurra for lokalradioer

Lige der, lørdag morgen mellem klokken 8 og 9.30, morgenmad, børn og franskbrødsmadder, på lokalradioen Nibenitten, midt i mellem Peter Vest og Wenke Hartman, der spillede de et nummer med mig 😊 Nummeret var Aftenstemning ved Mariager Fjord fra min CD Øjne som blå violer. Før de spillede mig så havde de også spillet et nummer med Steen Kærsgaard. Steen spiller jeg sammen med i VHO, men det var ikke førend sidste onsdag, hvor han fortalte hvordan han var kommet til at spille at det virkelig gik op for mig, hvilken legende jeg har til orkesterleder. Nøj, hvor er jeg stolt og glad.

Jeg er så stolt over at det musik som jeg (og mine forældre) har lavet stadig bliver spillet rundt om i lokalradioer er. Det er, for mig, noget af det største man som musiker kan opnå – nemlig at ens melodier/musik får lov at leve videre og blive spillet. Så rigtig stor tak til Radio Nibenitten for at spille mig ❤️

Måske er jeg en anelse rørstrømsk denne uge og livet er endnu engang sat i perspektiv. En, for mig, stor lokalmusiker er nemlig sovet ind. For mig var han kongen af dansktop i Hobro og omegn. Et fantastisk menneske som var godt etableret indenfor dansktop da jeg startede min musike solokarriere. Et varmt og fantastisk menneske som altid var glad og smilende til trods for han også mødte modgang. Han var sådan et skønt menneske som altid havde en evne til at dukke op igen og igen på en rigtig god måde. Jeg har ikke snakket eller set ham siden 2007. Kun fulgt med på sidelinjen. Men ingen tvivl om at han har betydet meget for musikere rundt i lokalområdet.

Det var alt for nu. Du ønskes en dejlig dag – og husk nu at lave noget du godt kan lide i løbet af dagen.

Sytråd og Vinterhilsner

AnjaAnemone

Scroll Up
×
Show