Så stop da op eller ?

Idag er vi gået ind i uge 2 med hjemmeskoling. Danmark, og resten af verden, er nemlig ramt af en virus som er meget smitsom og hedder Corona. Dette har medført at grænser, skoler, butikscentre m.m. er lukket ned for at undgå smittespredning. Desværre er det ikke alle som se denne “ufrivillige hjemsendelse” positivt. Mange folk som skal hjemmeskole deres børn er ved at gå ud af deres gode skind.

Her sidder jeg med en på 15, en på 8 og en på næsten 5 år, men ved I hvad. Vi har det godt. Vi har tag over hovedet, mad på bordet, tøj på kroppen og ikke mindst så har vi hinanden. Dermed ikke sagt at mine børn ikke savner dagligdagen og deres skole, børnehave og deres venner, men jeg føler mig særdeles taknemmelig for at jeg får denne unikke mulighed for at være sammen med mine børn 24/7. At jeg får lov at sætte tempoet ned og “stemple ud”, jeg er nemlig en af dem som er hjemsendt fra min praktik.

Jeg har stor respekt for de som trækker læsset og er på arbejde lige nu. Men jeg er også dybt taknemmelig for jeg har den mulighed at skulle være hjemme.

Vi har fået en god struktur på dagene fx starter vi hver morgen med at gå en tur, hvor efter vi følger med i Live fra skoletjenesten fra Randers Regnskov, så er der frikvarter og ind og lave lidt dansk eller matematik efter læseplanen, frokost, hvor vi ofte tænder bålet og spiser ude, ind og lave lidt flere lektier og senest kl. 14 så stopper vi med lektierne og begynder at gøre de dagligdags ting som skal gøres. Det fungere for os.

Og ja – det er ikke rart at en virus lukker landet og afskærer os fra omverden og vores familier. At folk kan blive meget syg dø af virussen. Men lige nu vil jeg bare nyde at jeg får lov at opleve mine børn 24/7 og at foråret er på vej.

Husk at lave noget du godt kan lide i løbet af dagen.

Sytråd og Forårshilsner
AnjaAnemone

Scroll Up
×
Show