Solhatte

Så er tiden igen for solhatte, og selvom de til dato er noget af det jeg synes er lettere udfordrende, så tager jeg ufortrødent kampen op med dem hvert år.

Solhatte, lynlås isætning og sy lynlås i gylp er de tre syting som jeg synes er sværest at mestre.

Jeg vil dog sige at efter jeg fandt en blog som hedder sygal.dk, hvor der er rigtig gode billed forklaringer og syinstruktioner, så er solhattene ved at være på plads. De andre to ting skal nok komme med tiden.

Men jeg har nu syet solhatte, og ikke mindst broderet logo på fra Rakkeby Planteskole (www.rakkebyplanteskole.dk). De er blevet super fine. Jeg har bestemt mig for jeg skal have lavet 4, så der er til hele “planteskolefamilien”. Her er de to første klar 🙂

Materialerne er fast bomulds stof, og til foer har jeg denne gang brugt en aflagt skjorte. Jeg stiver siderne af med vliseline for at bøllehatten får det stivere look, men alt afhængig af stoftypen er det egentlig ikke sikkert at det er nødvendigt. Det må jeg lige teste på en af de næste bøllehatte jeg syer.

Det var alt for nu.

Husk at lave noget i løbet af dagen du godt kan lide.

Sytråd og Forårshilsner

AnjaAnemone

Scroll Up
×
Show