En dag i november

Sensommeren er forlængst forbi, og vi har rundet den 1. november. Vejret/årstiden har dog ikke helt opdaget det endnu for temperaturen er stadig +10 til 15 grader. Idag er jeg gået ud for at nyde solen og få lidt lys. Det bliver trods alt meget hurtigt mørkt efter vi er kommet på vintertid.

Det er vintertid, men ikke koldere end man sagtens kan sidde ved bålet med sit håndarbejde.

Bagte æbler over bål.

Jeg er ellers godt igang med advendtspakker og julebroderier 🎄

Der er kommet nye restriktioner i forbindelse med Coronavirus. Det betyder mit harmonikahold er blevet lukket ned for en stund. Det skal dog ikke afholde mig fra at øve, så lige i tiden øver jeg live på Facebook om onsdagen fra cirka 20.30 – 21. Det er en anderledes måde at formidle ens musik på, men også hyggeligt stadig at kunne spille for andre og dele glæden ved musikken.

Jeg har også min YouTube kanal, hvor jeg prøver at få lagt lidt musik ind. Du kan prøve at søge på Anja Guldhammer Dannesboe på YouTube eller trykke på linket, så skulle du gerne komme ind til min seneste øveaften. https://youtu.be/UA8FhmIay2s

Slut for nu, men husk at lave noget i løbet af dagen du godt kan lide.

Vinterhilsner

AnjaAnemone

Scroll Up
×
Show