Hjemmeside, Facebook og YouTube

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej med dig

Jeg har efterhånden fået min online musik godt igang – og tusinde tak til alle Jer som følger mig på mine musik kanaler. Uden jer var jeg slet ikke nået så langt som jeg er nu. Det er jeg meget taknemmelig for.

På YouTube har jeg min kanal “Anja Guldhammer”, og på Facebook har jeg min side “Anja Guldhammer’s Øverum”.
Begge platforme har både fordele og ulemper. Heldigvis flest fordele, idet jeg jo gerne vil bringe min musik ud i verden, så rigtig mange kan få glæde af den 🙂

Jeg har valgt at bruge begge platforme, da jeg kender flere folk som, af forskellige årsager, ikke har Facebook, men gerne vil lytte med på de live øvere jeg laver – og det kan de så på YouTube kanalen.
Jeg savner imidlertid at kunne kommunikere med de folk som lytter med på YouTube, sådan de kan følge lidt med i, hvad der sker, når der er optakt til nye lives osv.,

En måde til at kunne følge med på, kunne være at man abonnere på min YouTube kanal, ligesom man abonnere på min Facebook side. Det fungere i princippet på samme måde. Det vil sige at man får besked når der sker noget nyt på siden.
En anden måde at kommunikere på, kunne også være at jeg brugte min hjemmeside noget mere, og her skrev når jeg lavede et live, lagde lidt billeder op osv.
En tredje mulighed kunne også være at lave en mail/sms liste til folk som ikke har Facebook, og på den måde give dem besked, når jeg laver en online øver.
Jeg har i hvertfald tænkt mig, at give min hjemmeside et forsøg, og laver en lille menu til musik, sådan I kan gå ind og kigge hvad tid jeg øver live.

Jeg håber rigtig mange vil gøre brug af hjemmesiden samt abonnere på min YouTube kanal – ligesom nogle af jer også abonnere på min Facebookside.

Dette var ordene for nu. Ha´ det godt – og hold dig munter til vil høres ved igen.

Musiske hilsner
Anja

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show