Søndags Sommer Live Øver

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej med dig

Så blev det endelig søndag. Nu venter jeg bare på klokken bliver 14, og jeg kan komme til at spille for dig. Jeg glæder mig rigtig meget – det gør jeg hver gang jeg har en live øver 🙂 Jeg synes det er så hyggeligt og spændende, hvem der kommer forbi og lytter med 🙂

Følg dette link og kom og lyt med: https://youtu.be/odapfhN6PMU

Som tidligere søndage bliver det blandet musik på harmonika, hvor der vil være numre både med og uden sang.

Idag startede jeg dagen med en blæsende cykeltur. Du får lige et billede herfra. Motivet på siloen er, så vidt vides, malet af en hollandsk kunstner 🙂

Smootieblandingen er hjemmebragt, og med ekstra solbær, som børnene plukkede ude hos Mormor igår 🙂

Hold dig munter til vi ses igen.

Musiske hilsner

Anja

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show