Aftensang Live Øver, 280721

Kære Læser

Så er dagen ved at gå på hæld. Jeg har spillet “Aftensang” live øver idag. Jeg har været meget spændt op til – ikke mindst fordi jeg har valgt at flytte mine live øvere fra Facebook til min YouTube kanal. Dels på grund af bedre lyd, dels på grund af at jeg har seere på YouTube som ikke har Facebook. Så det er meget spændende hvergang, om der kommer nogle og lytter med. Men nok om det. Jeg ville egentlig bare lige smide et link til aftenens live øver, sådan du kunne lytte til den, hvis du har lyst.

Sangene i denne live øver er udelukkende sange jeg selv har skrevet eller mine forældre har skrevet eller Onkel Bent har skrevet. Der er også et par af teksterne som Moster (Moster Gulle) har skrevet, så satte jeg melodi til.

Du ønskes rigtig god fornøjelse med udsendelsen.

Musiske hilsner

AnjaAnemone

Scroll Up
×
Show