Thise Ostebutik og Evelyn fra byen

Dagen idag har budt på en lille køretur. Målet var Thise Ostebutik, hvilket altid er et godt udflugtsmål, mest fordi vi skal sejle med færgen Mary fra Hvalpsund til Sundsøre og retur.

Hjemme igen lavede vi oste/kiksebord, og efter at have slået mave fra dette festmåltid, blev der tændt bål, spist dounuts og læst høj af min yndlingsbog “Evelyn fra byen”. Bogen fik min søster og jeg af vores daværende klasselærer, Karen Sørensen, i de små klasser.

Med til bogen, hører historien om vores klasselærer, Karen, som cyklede rundt til børnefødselsdagene i nærområdet. Vi var nemlig ikke ret mange børn i de forskellige klasser, og havde derfor sammenlæsning fra 1.-5. klasse. Så når vi holdt børnefødselsdag så blev der jo hurtigt en flok børn, og har man kun 2 børn normalt så kan det hurtigt føles som rigtig mange når der er børnefødselsdag. Så Karen cyklede lige rundt og kiggede efter at vi opførte os pænt. Meget fin gestus af hende synes jeg.

Tak fordi du læste med, og fortsat god dag.

Sommerhilsner

AnjaAnemone

Scroll Up
×
Show