Sensommer på vej

Kære Læser

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker sensommer tiden. Jeg elsker når farverne skifter, og der kommer mange forskellige nuancer på træer og blade. Jeg elsker også de sange der hører med til årstiden.

Jeg har en brombærbusk som jeg holder skarpt øje med. Sidste år blev jeg nemlig snydt for bærerene. Jeg syntes ellers jeg havde holdt øje, men pludselig var bærrene skrumpede og tørret ind. Så I år tjekker jeg den dagligt, for at se, hvornår jeg kan give mig til at plukke bær.

Vi har også et par vindrueplanter. De står frit, så det er altid spændende om vejret/sommeren, er så der når at komme nogle vindruer på dem. De smager helt fantastisk når det lykkes.

Ugen står på skolestart, og for mit vedkommende samtaler med jobcenteret. Det bliver spændende at se, hvilket resultat de kommer frem til efter dette 12 ugers forløb.

Noget jeg er helt sikker på denne uge, er at jeg skal have noget musik terapi. Så skulle du have lyst til at lytte med, så hold øje med mine kanaler.

Twitch.TV/AnjaAnemone

Facebook: Anja Guldhammer’s Øverum

YouTube: Anja Guldhammer

Det var alt for nu. Du må have en helt fantastisk dag, og husk at lave noget du godt kan lide i løbet af dagen.

Sensommer hilsner

AnjaAnemone

Scroll Up
×
Show