Nye “åbningstider”

Hej med dig

Så er hverdagen atter igang…tænk uret ringede klokken 6 idag – uf….det synes jeg var tidligt. Nå, men alt gik fint, og Elliot havde en fin 1. skole dag. Siff var glad for at starte i 3. klasse, og Adrians huslærer har sendt mig et billede af en meget tilpas Adrian på vej på hyttetur, så det er vidst som det skal være.

Så skal jeg “bare” have styr på mig selv, men det er jo lettere sagt end gjort. Jeg prøver at lave en struktur i min dagligdag, og derfor har jeg besluttet at lave nogle faste tidspunkter jeg spiller på – måske er det også lettere for dig der lytter/ser med, at planlægge og komme og lytte/se med 🙂

De nye “åbningstider” ser sådan her ud:

Mandag kl. 11.30 – Facebook

Torsdag kl. 13.00 – YouTube

Søndag kl. 14.00 – Facebook og YouTube

Jeg tænker det bliver unplugged mandage og torsdage, og så længe vejret tillader det udenfor 🙂 Når det er unplugged, så har jeg kun mulighed for at sende på enten Facebook eller YouTube. Jeg har valgt at tage en dag med hver kanal. Søndag kobler jeg anlægget på og sender både på Facebook og YouTube.

Jeg håber at du har lyst til at komme og lytte/se med. Jeg glæder mig i hvertfald til at spille for dig.

Fortsat god dag – og husk at lave noget du godt kan lide.

Musiske Sensommer Hilsner

AnjaAnemone

Scroll Up
×
Show