Regnvejr = syvejr

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Sikke det regner idag. Det startede heldigvis først over middag hos mig, så jeg havde en fantastisk morgen cykeltur i rigtig flot sensommervejr. Der var helt stille og kun få skyer på himmelen.

Jeg var desværre forhindret i dagens unplugged frokost live øver, så jeg havde lavet et automatisk opslag med et link til en tidligere udsendelse. Har du lyst til at se og høre udsendelsen som blev sendt den 7/2-21, så tryk på linket og lyt. https://youtu.be/I1CyuURPM6s

Ud over at spille musik og cykle ture, så kan jeg også rigtig godt lide at sy. Idag har jeg tjekket at filen med englene, som jeg plejer at brodere til jul, kørte som den skulle. Det gjorde den. Så nu kan jeg gå igang med “engle produktionen” til dette års troldegrene og juletræ. Materialet rundt om englene er vandopløseligt, så det forsvinder når de er helt færdige.

Jeg fik også syet en lille hættetrøje af en rest jeg havde liggende, og så fik jeg klippet lidt forskelligt – bluser, trusser og t-shirts. Så nu er det bare at sætte sig ved maskinen når lysten (og ikke mindst tiden) er til det.

Jeg håber du har fået en god start på ugen. På torsdag spiller jeg “unplugged til frokost” på YouTube kanalen. Det er klokken 13, og du er meget velkommen til at komme og lytte med.

Sensommer Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show