Tiden går…

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej med dig

Jeg var da vidst lige gået lidt i stå med min blog. Det sker altså indimellem, når der kommer ting udefra som synes at skulle ordnes 😉 Jeg er stadig i udredning, og bruger musikken som “mit helle”. Men derudover er der stadig “motorvej” i hjernen, men stress og tanker om hvad det hele ender med. Jeg håber på et lille bitte flexjob, men det kan kun tiden vise.

Stort set hver onsdag øver jeg med VHO, og igår var ingen undtagelse. På næste onsdag, den 3. november, skal vi nemlig spille til et arrangement i Messecenter Vesthimmerland. Det bliver rigtig sjovt. Vi skal spille når folk ankommer, og så skal vi spille til dans inden de går hjem. Dansktop duoen, Kisser og Søren, kommer også og spiller og synger. Dem glæder jeg mig til at se og høre 🙂

November er lige om hjørnet, men inden da, så skal GUSCH lige have premiere på deres første online koncert 🙂 GUSCH består at min ven, Torben og jeg. Torben spiller klaver, guitar, ukuele og synger til. Jeg spiller harmonika (og en lille bitte smule guitar) og synger. Vi nørder med forskellige numre/genre, og har det rigtig sjovt med det. Har du lyst at lytte med, så kig forbi den 30/10-21 klokken 15.00.

Du kan følge dette link, så kommer du til livet: https://youtu.be/Suy9WLPMv08

Hvis du trykker ind på linket allerede nu, så kan du trykke “få påmindelse”, så får du automatisk besked når vi begynder at sende 🙂

Udover at prøve at få styr på min dagligdag og spille musik, så skal jeg også igang med at flytte – altså ikke sådan flytte herfra, hvor jeg bor, men jeg skal flytte mit musikrum fra havestuen og ned i mit syrum. Det skal jeg fordi vi ikke har varme på i havestuen, og der bliver liiiiiidt koldt at sidde og spille derude i vinter. Så de næste dage, så prøver jeg at finde ud af, hvordan jeg skal have placeret det hele, så både symaskine og musik kan være i syrummet. Indtil videre så sender jeg lige unplugged fra systuen. I øjeblikket spiller jeg om søndagen kl. 15.00, men tjek min YouTube kanal, AnjaAnemone, og abonner på den. Så får du automatisk besked når jeg lægger nye numre ud eller sætter mig og spiller.

Tak fordi du læste med.

Rigtig god dag – og hold dig munter til vi ses igen.

Musiske hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show