Kaffemik og vintercykelbukser

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Så gik der endnu en weekend. Jeg synes godt nok den gik hurtigt 😉

Søndag holdt jeg mit planlagte virtuelle kaffemik. Det var som altid rigtig dejligt at spille for en masse søde mennesker, som kom og lyttede med. Denne gang var der også trækning af 4 cd’er. Det var 3 cd’er med VØB, og min egen “Øjne som blå violer”. Jeg havde kun planlagt 2 trækninger, men Adrian var hjemme på weekend, og han ville også gerne være med. Så vi trak 3 heldige vindere 🙂 Jeg har skrevet til de glade vindere, så nu er der cd’er på vej til dem.

Næste søndag (14/11-21) er der igen cd’er man kan vinde. For at deltage skal du gå på min facebookside, AnjaAnemone – Blandet musik på harmonika, og svare på spørgsmålet der ligger under opslaget.

Mandag er “min dag”. Det er sådan en dag jeg får samlet lidt op efter weekenden, og få lidt strøm på mit “menneske batteri”. Idag har jeg “samlet strøm”, ved at cykle mig en lille morgentur, og ved at sy mig et par vinter gamascher. Så nu bliver det, forhåbentlig, knap så koldt at cykle min morgentur 😉 Jeg har ellers forsøgt at cykle i termokededragt, men det er godt nok ikke nemt. Den er lige voldsom nok 🙂

Bukserne er klippet og klar til at sy sammen
Den færdige buks. Klar til at holde mig varm når jeg cykler eller går en tur

Har du endnu ikke hørt Kaffemik fra igår, så følg dette link https://youtu.be/ECjuolydQc0

Pas godt på dig – og hold dig munter til vi høres ved igen.

November Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show