Så blev det jul på sociale medier….

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

….i hvertfald på mine sociale medier 😉 Jeg har pyntet op på min hjemmeside, min facebook side, min facebook gruppe og på min YouTube kanal – så nu er jeg så klar til en “online december”, som jeg kan blive. Jeg har også sneget et enkelt nummer ind de sidste to søndage, som er numre jeg forbinder med jul 🙂 Så med julemusik i højttaleren så vil jeg liste videre med lidt julesysler, men du skal da lige se de to bannere jeg har sidder og sat op 🙂

Banner på Facebook siden og Facebook gruppen
Banner på YouTubekanalen AnjaAnemone

Vi lyttes ved på søndag klokken 15.00, på YouTube kanalen AnjaAnemone https://www.youtube.com/channel/UCsajzkPoGdCctzeBRDAKL4g

Indtil da, så hold dig munter, og pas godt på dig selv, og folk omkring dig.

November hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show