Kaffemik, søndag den 21/11-21

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Halløjsa – derude bag skærmen

Så er det atter søndag, og det er tid til ugens kaffemik (Det har jeg glædet mig til hele ugen).

Hvis du følger dette link, så kommer du hen til livet. Du kan allerede nu trykke på “Indstil påmindelse”, og så får du besked når jeg går live. Husk også at abonnere på min YouTube kanal(det er helt gratis), så du kan følge med i hvad der sker på den. Der er et nyt tiltag på vej fra 1. december 🙂

Kaffemik, søndag den 21/11-21, klokken 15.00, på YouTube kanalen AnjaAnemone

Den anden dag sad jeg og indspillede lidt. Det blev til nummeret “Sangen om Larsen”. Du kan lytte til den, når du følger linket herunder.

Nu må du have en skønherlig søndag indtil vi lyttes ved.

November Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show