Uge 48 – og lige om lidt er det 1. december :-)

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Halløj derude bag skærmen 🙂

Så blev det atter mandag, og en ny uge starter. Om et par dage runder kalenderåret den 1. december. Tiden er gået hurtigt synes jeg – det har da lige været sommer 😉

Denne uge står atter i mødernes tegn. Både for mit eget vedkommende, og for min ældste søn. Jeg er langt om længe blevet indstillet til et ressourceforløb, så nu skal der findes ud af om jeg også er berettiget til et sådan. Jeg ved snart ikke hvad jeg skal mene/tro/håbe i denne sammenhæng. Jeg prøver at følge med så godt jeg kan, og deltage på bedste vis, men nogle gange er det altså noget uoverskueligt at finde rundt i paragraffer og regler.

Igår sendte jeg Kaffemik. Det var som sædvanligt dejligt og rigtig hyggeligt at spille for dig. Skærmen er trukket i juletøjet, og der blev også tændt et adventslys. Numrene jeg havde fundet frem var gamle “revy numre” (i hvertfald nogle af dem). De var lidt svære, men det var lærerigt og også rigtig sjovt at spille dem.

Undervejs, i udsendelsen, koblede jeg Facebooksiden på, og jeg har fået en “fælles chat” til at virke. Så det giver jeg lige et forsøg de næste udsendelser. Altså at sende på YouTube kanalen (AnjaAnemone) og Facebooksiden (AnjaAnemone – Blandet musik på harmonika), og så have en fælles chat på skærmen. Den eneste ulempe, som jeg ser det, er at al chat bliver hængende på skærmen når man se udsendelsen på replay. Men det er måske bare tilvænning. Jeg har skrevet med nogle af Jer følgere, og fået positive tilbagemeldinger om tiltaget. Så foreløbig, så prøver jeg at lade det køre.

Fik du ikke set Kaffemik, så er her et link til udsendelsen

Onsdag den 1. december starter min julekalender. Hvis teknikken vil som jeg, så skulle der gerne komme til at ligge et stykke julemusik hver dag frem til 24. december 🙂

Spilleplanen for december er stadig søndage kl. 15. Der er dog lige et par undtagelser, så følg godt med på min side og YouTube kanalen eller skriv til mig på agoeverlive@gmail.com, og bliv tilmeldt min messengergruppe. I den lægger jeg et link ind når jeg starter en udsendelse.

Næste planlagte Kaffemik er flyttet til lørdag den 4/12-21, klokken 15.00

Den 5/12-21, skal GUSCH besøge Lissy’s julestue. Vi sad i efteråret og øvede, og så kunne vi godt tænke os at spille for nogen. Så jeg spurgte Lissy, som jeg har kendt siden jeg gik i børnehave, om vi måtte sidde ude hos dem og spille i julestuen. Det måtte vi gerne 🙂 Det skal nok blive rigtig sjovt. Vi håber at have masser af mobilsignal, så vi kan streame på vores GUSCH facebook side 🙂

Vi forventer at streame fra Lissy’s julestue omkring kl. 14.30, søndag den 5/12-21.

Du ønskes en rigtig god uge – og hvem ved, måske ses vi på skærmen en af de næste dage 😉

November Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show