Glædelig jul

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej med dig

Først var det den 2. december, og “puf” – nu er det den 25. december…..julemåneden går mega hurtigt, men når alt kommer til alt, så går december jo nok ikke hurtigere end de andre måneder i året 😉

Jeg har stadig gang i min online musik, og jeg fortsætter ufortrødent med at sende live, i det omfang det er muligt. Det er om søndagen kl. 15.00. Du er meget velkommen til at lytte med. Jeg sender på YouTube kanalen AnjaAnemone, og Facebooksiden AnjaAnemone – Blandet musik på harmonika.

I skrivende stund er der 188 følgere på facebooksiden, og 49 abonnenter på min YouTube kanal. Når facebooksiden runder de 200 følgere eller YouTube kanalen runder de 50 følgere, så laver jeg en lille konkurrence om 4 af vores cd’er 🙂

Min juleferie bliver herhjemme, sammen med børnene og Henrik, og den første uge efter ferien, lader det til at der er en om gang hjemmeskole. Jeg må indrømme at jeg godt kan lide sne, is, frost osv. – men jeg glæder mig også til her bliver lunere vejr – ikke mindst fordi jeg så kan komme i havestuen og spille for dig igen 😉 (nåhr ja – og så kan det jo være corona, ikke er så aktiv)

Jeg spiller de næste dage. Så trænger du til lidt musik, så stil ind på min kanal.

Søndag den 26/12-21

Torsdag den 30/12-21

Søndag den 2/1-22

Søndag den 9/1-22

Dette er de foreløbige datoer, hvor jeg spiller…..det er klokken 15.00 alle dagene 🙂

Kig forbi, og kom og vær med 🙂

Pas godt på dig selv, og hold dig munter til vi lyttes ved igen.

Musiske Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show