Godt nytår

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Hej med dig

Så lykkedes det endnu engang at komme igennem et år mere. Det er utroligt som tiden går – helt af sig selv 🙂

I går eftermiddag spillede jeg årets første Kaffemik. Det var rigtig hyggeligt, og der kom mange og kiggede forbi – også folk jeg ikke kendte, og det “bare” fordi I søde seere deler mit musik på Jeres profiler og i grupper, og fortæller andre om mig. Jeg er Jer meget taknemmelig og glad for at I hjælper med at dele. TAK!

Har du endnu ikke hørt søndagens kaffemik eller vil du bare høre det igen, så følg dette link.

Kaffemik, 020122

Som noget nyt er jeg igang med at indspille backing track til min musik. Mine backing track består af nogle trommer, lidt stryger og noget guitar. Det er med hjælp fra keyboard jeg laver mine filer, som jeg spiller sammen med. Jeg kalder “mit orkester” for Asierne 😉 Det giver til tider lidt hovedbrud, men så er det godt med et par livliner, i form af andre musikere der ved meget mere om backing track end jeg. Det er nu meget hyggeligt at arbejde med, men indimellem – som det også er i andre orkestre, så er vi ikke helt enige, men så må “asierne” jo holde sig en pause ;-). Men langt hen ad vejen, så går det meget godt, og som alle andre ting, så starter man jo et sted, og udvikler sig hen ad vejen 🙂

Denne uge starter med et par dages hjemmeskole, så her er nok at se til.

Søndag den 9/1-22, klokken 15.00 er jeg igen klar med et kaffemik.

Ha´ en dejlig dag.

Musiske Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show