Hverdag igen

magbo link magbo.cc Invite codes: 8U8VIGPTRP

Så blev det endelig hverdag igen – Aj, det lyder som om jeg ikke gider holde ferie, det vil jeg altså godt, men alle her på matriklen trængte til at komme tilbage til det velkendte. Siff og Elliot er kommet i skole igen, men Adrian må lige tage et par dage mere med hjemmeskole. Jeg tror nu også han ser frem til at komme tilbage på efterskolen igen (ikke mindst at slippe for hans mor synes han skal hjælpe til herhjemme).

Jeg har fundet min ynglingsplads, altså udover at spille harmonika, nemlig ved bålet, hvor jeg kan sidde og lytte til hvordan byen vågner omkring mig.

Denne uge står på mit første møde med min nye sagsbehandler. Jeg var så heldig, at jeg før jul, fik tilkendt et ressourceforløb, så nu skal det sættes igang, så jeg kan få en afslutning på de mange år jeg ikke har kunnet fungere på det ordinære arbejdsmarked. Jeg er meget spændt på slut resultatet. Et er jo at jeg har en formodning om noget – et andet er virkeligheden.

Heldigvis har jeg jo min musik, og ikke mindst Jer seere/lyttere, som gang på gang bliver mit helle, når tankerne bliver mange og kører for hurtigt. Jeg er Jer alle meget taknemmelig for at I har lyst til at lytte til det jeg laver, og ikke mindst følge med på min musiske rejse med Bengts (harmonikaen) og asierne (keyboardet). Jeg kan ikke takke Jer nok for at I bakker mig op. TAK!

I denne uge sender jeg Aften Kaffemik, torsdag den 6/1-22, klokken 19.00, og Kaffemik, søndag den 9/1-22, klokken 15.00. Jeg glæder mig rigtig meget til at spille for dig.

Indtil vi lyttes ved igen, så må du have en rigtig dejlig dag – og hold dig munter.

Husk at lave noget, i løbet af dagen, som du godt kan lide at lave.

Musiske Hilsner

AnjaAnemone

magbo Invite codes: 8U8VIGPTRP

Scroll Up
×
Show